Zomervakantie van donderdag 18 juli 15.00 uur t/m vrijdag 2 augustus 2024

  • Gratis verzending vanaf €25,00
  • contact ons: info@angel-sieraden.nl
  • Gratis verzending vanaf €25,00
  • contact ons: info@angel-sieraden.nl

Over ons ANGELª - SIERADEN

ANGELª - SIERADEN staat voor unieke, vrolijke, hippe, trendy handgemaakte sieraden, accessoires, haarmode volgens de laatste modetrends.

CREATIEF BEZIG ZIJN MAAKT GELUKKIG, IS LEUK, HIP EN TRENDY

In het najaar van 2007 heb ik besloten om mijn passie en enthousiasme voor creatief bezig zijn te gaan delen met anderen en is ANGELª - SIERADEN ontstaan. ANGELª - SIERADEN is een kleinschalig eenmansbedrijfje met als handelsnaam: Angel-sieraden. Angel afgeleid van mijn voornaam Angela. Mijn werkzaamheden voor ANGELª - SIERADEN combineer ik met een parttime baan in de zorg.

Tot mei 2023 had ik een website-webshop, daarbij lag de focus meer op het geven van workshops en het maken van maatwerk sieraden, haarmode en accessoires. Door veranderde privéomstandigheden heb ik besloten om géén workshops meer te geven.

Bij deze beslissing hoort een nieuwe webshop. Vanaf juni verleg ik dan ook de focus naar de online-webshop en maatwerk. Alle unieke, handgemaakte sieraden, haarmode en accessoires worden door mijzelf Angela, stuk voor stuk met liefde gemaakt en ontworpen. Ik blijf altijd op zoek naar de nieuwste artikelen, trends en technieken, om regelmatig nieuwe sieraden, accessoires, haarmode en cadeauartikelen te kunnen bieden. Artikelen kunnen besteld worden via de webshop. Ik heb geen fysieke winkel, maar biedt wel de mogelijkheid om op afspraak de bestelling af te halen.

Wil je meer weten, heb je vragen, ideeën of speciale wensen neem contact met me op via info@angel-sieraden.nl

Veel kijkplezier!

Creatieve groet, Angela Merkus